Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адреналін, емоції, перемоги та поразки: Фінал Спартакіади ДПС видався напруженим і цікавим

, опубліковано 02 жовтня 2021 о 14:07

Сьогодні Львів урочисто вітає переможців та учасників Спартакіади Державної податкової служби України.

Протягом двох днів місто Лева гостинно приймало найкращих спортсменів-податківців з усієї України. Збірні команди Львівської, Запорізької, Київської, Вінницької, Івано-Франківської, Одеської, Дніпропетровської, Тернопільської, Черкаської областей та міста Києва протягом двох днів змагалися за першість.

Попри те, що для учасників спартакіади – спорт не є професією, змагання аж ніяк не можна було назвати аматорськими. Матчі з міні-футболу до останньої секунди тримали у напрузі і учасників, і вболівальників. Ігри з волейболу нічим не поступалися рівню Євроліги. А спортсмени, які брали участь у турнірах з пінг-понгу, вже сьогодні можуть скласти конкуренцію переможцям олімпійських ігор.

Команда податкової служби Запорізької області викладалася на повну. Наші футболісти і волейболісти були швидкими та спритними. Попри напруженість змагань та високий рівень суперників, спортсмени показали гідний результат та гарну гру.

Особлива шана і подяка нашим тенісистам – Артем Азаров завоював бронзову медаль, Злата Лагдишук посіла четверту сходинку.

А неймовірний запорізький настрій усім глядачам та учасникам спартакіади подарували наші чарівні вболівальниці. 

Ми пишаємося кожним учасником нашої команди.

Ви найкращі!

Ви – наші переможці!

Вітаємо команду Головного управління ДПС у м. Києві та дякуємо Львову за гостинність