Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З Днем Конституції України!

, опубліковано 28 червня 2022 о 09:15

За 26 років життя по настановам нашої Конституції, ми, напевне, жодного разу не відзначали це свято настільки усвідомлено та палко, як сьогодні.

Всі ми знали, що Конституція України визнана однією з найпрогресивніших і найкращих у Європі. Ми мали уявлення про те, що прийняття основного Закону стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави.

Але те, що Конституція є міцним фундаментом для розвитку могутньої, демократичної та героїчної нації, ми чітко усвідомили саме зараз – коли державність України опинилася під ворожим ударом, але не викликала жодних сумнівів у світової спільноти.

Конституція України, як і прагнули її автори, стала одним зі стовпів, який разом з незламною волею народу, гідністю та вірою в себе, дозволяє тримати оборону.

В цей день я хочу звернутися до запорізької бізнес-спільноти, зокрема до тих підприємців, які мінімально постраждали від війни. Давайте пам’ятати про 67 статтю Конституції та якнайшвидше повертаймося до прозорого та цивілізованого формату ведення бізнесу, звітуючи про результати своєї діяльності та сплачуючи податки.

Наш з вами фронт – економічний. Тож, тільки від нас залежить наскільки міцною буде ця лінія оборони. Гідно тримаймо її, наближаючи цим День Перемоги України!

Начальник Головного управління ДПС
у Запорізькій області
Роман Афонов