Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся онлайн-марафон на тему: «Бізнес в умовах воєнного стану: Податкові перевірки – що й кого чекати?»

, опубліковано 04 квітня 2023 о 18:57

Представники ДПС взяли участь в онлайн-марафоні на тему: «Бізнес в умовах воєнного стану: Податкові перевірки – що й кого чекати?», організованому Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація адвокатів України».

Під час заходу відбувся аргументований конструктивний діалог щодо особливостей проведення контрольно-перевірочних заходів під час дії воєнного стану та очікувані зміни для платників податків в частині контрольно-перевірочної роботи з 1 липня 2023 року.

Крім того, учасники заходу приділили увагу питанням декларування платниками податків від’ємного значення ПДВ; бюджетного відшкодування ПДВ за результатами документальних перевірок. Також обговорювались можливості Електронного кабінету платників податків у частині контрольно-перевірочної роботи, відновлення перевірок з 1 липня 2023 року, у тому числі документальних перевірок, передбачених планом-графіком на 2023 рік.

Ознайомитися з планом-графіком проведення документальних планових перевірок на 2023 рік можна на вебпорталі ДПС за посиланням: Діяльність/Плани та звіти роботи/План-графік проведення документальних планових перевірок на 2023 рік.