Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дотримання законодавства про оплату праці: Робочі зустрічі із запорізькими суб'єктами господарювання

, опубліковано 24 квітня 2023 о 10:00

Податківці Запорізького району проводять робочі зустрічі з очільниками підприємств, де рівень заробітних плат нижчий за офіційно встановлений. Предмет обговорення завжди незмінний – необхідність неухильного дотримання законодавства про оплату праці та детінізація доходів і відносин у сфері зайнятості населення.

Так, днями за участю начальниці Запорізького відділу податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області Антоніни Оніщенко була проведена чергова бесіда з питань підвищення рівня оплати праці з представниками ТОВ "Перша грибна компанія".

Під час обговорення йшлося про необхідність дотримання суб'єктом господарювання законодавчих вимог щодо нарахування заробітної плати та повноти сплати податків та єдиного внеску. Представники податкової служби зауважили, що від рівня зарплати працівників залежить відрахування на соціальне забезпечення, а отже, і майбутня пенсія запоріжців. Тож, роботодавці обов'язково мають дотримуватися мінімальних гарантій в оплаті праці.