Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізька державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Запорізькій області

, опубліковано 04 січня 2023 о 05:30

Начальник: Волошин Сергій Костянтинович

Адреса: 69096, м. Запоріжжя, вул. Богдана Ступки, буд. 8

Телефони:  (061) 212-40-29, (061)7876754, (096)9107794 

Електронна адреса (інспекції):

Головне управління ДПС у Запорізькій області тимчасово припиняє проведення особистого прийому громадян

У зв’язку з оголошенням в Україні карантину відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами) та з метою запобігання поширення вірусу COVID-19, ГУ ДПС у Запорізькій області тимчасово припиняє проведення особистого прийому громадян.

При цьому зазначаємо, що ГУ ДПС у Запорізькій області приймає звернення громадян засобами електронної пошти zp.zvernennya@tax.gov.ua та через Електронний кабінет платника у вигляді сканкопій чи фотокопій письмових звернень з підписом заявника із зазначенням дати та місця проживання (реєстрації).

Просимо з розумінням поставитися до ситуації, що склалася.

 

Прийом громадян посадовими особами здійснюється в громадській приймальні приміщення ГУ ДПС у Запорізькій області, розташованого за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 166. Для зручності громадян прийом посадовими особами управління на правах відокремлених підрозділів ГУ ДПС у Запорізькій області здійснюється за місцем розташування зазначених управлінь.

Запис на прийом до посадових осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області здійснюється управлінням податкових сервісів за телефоном: (061) 219-05-59 або особисто в кабінеті №104 приміщення ГУ ДПС у Запорізькій області за адресою м. Запоріжжя, пр. Соборний, 166.

Запис на черговий прийом до керівництва органу ДПС припиняється за десять робочих днів до дати особистого прийому, до посадових осіб структурних підрозділів органів ДПС - за п'ять робочих днів до дати особистого прийому.

Запис на наступний прийом розпочинається в день припинення запису на черговий прийом

(п.7 Розділу VI Порядку розгляду звернень та організації особистого прийому громадян у Державній фіскальній службі України та її територіальних органах, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02 березня 2015 року N 271, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 квітня 2015 за N 484/26929, зі змінами).

Суб-сайт ГУ ДПС у Запорізькій області: www. zp.tax.gov.ua

Запорізька державна податкова інспекція забезпечує: реалізацію повноважень ГУ щодо платників податків на території Запорізького району м.Запоріжжя  

Інформація щодо відповідальних осіб при наданні консультацій платникам