Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За рік запоріжці сплатили 677 мільйонів гривень військового збору

, опубліковано 19 січня 2021 о 08:00

Упродовж минулого року від запорізьких платників податків до державного бюджету надійшло 677 мільйонів гривень військового збору (без даних підприємств, які зареєстровані в Східному управлінні Офісу великих платників податків ДПС). Порівняно з 2019 роком запоріжці збільшили сплату на 46 мільйонів або на 7 відсотків. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Найбільші платежі забезпечили представники бізнесу і мешканці м. Запоріжжя – 339 мільйонів, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 96 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 59,5 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 47 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 25 мільйонів, Вільнянського, Новомиколаївського районів – 22 мільйони, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 21 мільйон тощо.

Усього минулого року військовий збір сплачували 16600 суб'єктів господарювання-юридичних осіб та 55 тисяч фізичних осіб.

Нагадаємо, ставка військового збору становить 1,5 відсотка від суми доходів, що підлягає оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб. Його платниками є фізичні особи-резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.