Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн зустріч: майбутні фахівці дізнались, як працюють спеціалісти податкової сьогодні

опубліковано 12 грудня 2022 о 10:11

Як працює податкова сьогодні, чи впливає воєнний стан на адміністрування податків і обслуговування платників – відповіді на ці та інші питання знайшли для себе студенти інженерного навчально-наукового інституту кафедри обліку, аналізу, оподаткування та аудиту Запорізького національного університету. Магістри, бакалаври та викладачі вишу взяли участь в онлайн-зустрічі з представниками підрозділів податкової служби, які обслуговують Вознесенівський, Хортицький, Дніпровський та Заводський райони Запоріжжя.

Начальниця Вознесенівського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Запорізькій області Олена Михайличенко розповіла майбутнім колегам про структуру податкової, функції та завдання служби під час дії воєнного стану. Також детально охарактеризувала, як відбувається адміністрування податків у прифронтовому регіоні та взаємодія податкової і бізнесу.

Також власним досвідом роботи поділились начальник Вознесенівської державної податкової інспекції Олег Правда та головний державний інспектор Вознесенівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Запорізькій області Лариса Родіонова. Від них учасники зустрічі дізнались про десятки сервісів, які щоденно можна отримати у податковій та про доступність онлайн-послуг.

Крім того, студенти цікавились інформацією про можливістю отримання податкової знижки за навчання та перспективами працевлаштування у податкових органах.

 

 

Вознесенівський сектор організації роботи
Головного управління ДПС у Запорізькій області