Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізькі підприємці приймають вітання з професійним святом

опубліковано 30 серпня 2019 о 15:45

Напередодні Дня підприємця у Запоріжжі відзначили кращих представників бізнесу. Під час урочистого спільного засідання обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва та Запорізької регіональної ради підприємців бізнесмени приймали вітання від очільників облдержадміністрації, обласної ради, податкової служби Запорізької області, торгово-промислової плати та союзу промисловців, підприємців (роботодавців) "Потенціал".

Учасники засідання наголосили на важливій ролі малого і середнього бізнесу регіону, внесок якого до бюджету складає половину загальних надходжень. Саме підприємці забезпечують тисячі запоріжців робочими місцями, а продукція місцевих товаровиробників відома далеко за межами України.

Звертаючись до присутніх, в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський наголосив, що новостворена податкова служба зацікавлена у прозорих відносинах між державою і бізнесом та відкрита до діалогу.

Вітаючи підприємців з прийдешнім святом, керівник податкової служби області відзначив:

– У кожній цивілізованій країні підприємництво є тією артерією, яка забезпечує життєдіяльність держави. Ви – основа економічної стабільності нашого регіону. Хочеться висловити вам вдячність та побажати успіхів у реалізації власних проектів та ідей!

За сумлінне виконання податкових зобов'язань, високу податкову культуру та укріплення позитивного іміджу українського підприємництва подяками Головного управління ДПС у Запорізькій області нагороджено Едуарда Троценка, генерального директора ТОВ "ІНФОКОМ ЛТД", Сергія Плясова, генерального директора ПРАТ "Запоріжкран" та приватних підприємців - Сергія Каценельсона та Євгена Гуменюка.

Фотоматеріали по темі