Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

"Декларування-2024": майже п'ять тисяч запоріжців відзвітували про минулорічні доходи

, опубліковано 14 травня 2024 о 09:02

Під час цьогорічної кампанії декларування доходів громадян, яка тривала чотири місяці, 4797 мешканців регіону подали декларації за 2023 рік. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев.

Як зазначив керівник податкової служби області, запоріжці задекларували 3 мільярди 517 мільйонів гривень доходів. З цієї суми до бюджетів надійде понад 71 мільйон гривень податку на доходи фізичних осіб та майже 11 мільйонів гривень військового збору.

Переважна більшість декларантів скористалися можливістю онлайн звітування та сервісом ДПС щодо передзаповнення декларацій – упродовж січня-квітня подано близько 3700 таких документів.

Доходи у сумі понад один мільйон гривень задекларували 444 громадянина. Вони сплатять до бюджету понад 68 мільйонів гривень ПДФО та військового збору. Порівняно з минулим роком кількість "мільйонерів" зросла на 164.

Більше інформації про деклараційну кампанію читайте на сайті податкової служби області: https://zp.tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2024/.