Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Резерв працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України

опубліковано 19 липня 2023 о 10:59

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну! 

У цьому розділі ви знайдете всю необхідну інформацію та дізнаєтеся як долучитися до резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України та, в подальшому, мати можливість стати державним службовцем.

Постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2023 року № 524 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України» затверджено Порядок його реалізації.

Мета та завдання Резерву 

Метою створення резерву є забезпечення районних, обласних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів, інших державних органів, які утворені або відновили роботу на деокупованих територіях України, персоналом для практичного виконання завдань і функцій держави на цих територіях.

Резерв формується з осіб, які виявили бажання працювати в державних органах на деокупованих територіях на посадах державної служби.

Для автоматизації та цифровізації резерву функціонує інформаційно-комунікаційна система, що містить відомості про осіб, зарахованих до резерву. Технічним адміністратором системи є НАДС. 

Зверніть увагу! З метою коректної подачі даних рекомендуємо заповнювати анкету на персональному комп’ютері, використовуючи браузер  Chrome.

Практичні поради щодо заповнення анкети для зарахування до Резерву ( .pdf , 195.68 Кб )

Чому важлива робота в державних органах на деокупованих територіях?

Державна служба — це робота на благо суспільства та задля добробуту кожного громадянина. А працювати в державних органах на деокупованих територіях — це шанс маленькими кроками творити великі зміни у своїй країні та наближати її перемогу. Це можливість зробити свій внесок у відновлення життя та благополуччя на деокупованих територіях. 

Службовці, які працюють в державних органах на деокупованих територіях, мають змогу своєю щоденною роботою будувати нове майбутнє для всієї країни. Адже це робота з високим рівень особистої участі і відповідальності за прийняття рішень, що впливають на життя людей.

Якщо Ви: розумієте важливість відновлення деокупованих територій, маєте необхідну кваліфікацію чи хочете спробувати свої сили на державній службі та усвідомлюєте рівень відповідальності цієї роботи — не зволікайте, долучайтеся до резерву.

Більше інформації можна дізнатися тут: