Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для користування Електронним кабінетом та програмними РРО запоріжці отримали 44 тисячі ключів

, опубліковано 02 листопада 2020 о 07:45

За десять місяців працівники податкової служби регіону надали електронні довірчі послуги 19341 платнику. Всього запоріжці отримали 44466 кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, у порівнянні з минулим роком кількість клієнтів пунктів реєстрації збільшилась на 5,7 тисячі, електронних ключів – на 8,6 тисячі.

Керівник податкової служби області підкреслив, що кваліфіковані сертифікати відкритих ключів надають доступ до десятків електронних сервісів ДПС, використання програмних реєстраторів розрахункових операцій, а також до багатьох державних електронних послуг.

Для отримання ЕДП користувачу необхідно ознайомитись з Регламентом та умовами Договору про надання ЕДП, а також попередньо записатися до відповідного пункту обслуговування. Режим роботи регіональних підрозділів та контактна інформація розміщені за посиланням: https://acskidd.gov.ua/contacts.

Докладно про отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО: https://acskidd.gov.ua/etrusted-services.

Нагадуємо, на даний час надання електронних довірчих послуг здійснюється лише за наявності у клієнтів засобів захисту від респіраторних захворювань та з обмеженою кількістю одночасного перебування людей у приміщеннях відокремлених пунктів реєстрації.