Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РЕЗУЛЬТАТИ НАДХОДЖЕННЯ до місцевого бюджету єдиного податку

, опубліковано 16 лютого 2022 о 08:02

За перший місяць року місцеві бюджети отримали від запорізьких суб'єктів підприємництва 194 мільйони гривень єдиного податку. Це на 45,2 мільйона гривень або на 30 відсотків більше, ніж було сплачено у січні 2021 року.

Фізичні особи-підприємці направили до скарбниць понад 126 мільйонів гривень, СПД-юридичні особи – 19 мільйонів гривень, агровиробники – 48,7 мільйона гривень.

Найбільші платежі спрямовано до міського бюджету Запоріжжя – майже 91 мільйон гривень, мелітопольські і веселівські підприємці забезпечили 20,5 мільйона гривень, бердянські і приморські – 17,2 мільйона гривень, оріхівські та гуляйпільські – 10,4 мільйона гривень, пологівські, більмацькі та розівські – 9,3 мільйона гривень, енергодарські, кам'янсько-дніпровські та великобілозерські – 9,2 мільйона гривень, токмацькі і чернігівські – понад 9 мільйонів гривень, василівські та михайлівські – 8,5 мільйона гривень тощо.

Всього в регіоні за спрощеною системою оподаткування працюють 54300 фізичних осіб-підприємців, дев'ять тисяч СПД-юридичних осіб та дві тисячі представників сільського господарства.