Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РЕЗУЛЬТАТИ НАДХОДЖЕННЯ єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування

, опубліковано 07 червня 2024 о 09:14

За п'ять місяців запорізькі платники податків сплатили до пенсійного і соціальних фондів 4 мільярди 247 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. У порівнянні із січнем-травнем минулого року надходження збільшились майже на 200 мільйонів гривень.

У травні на пенсійні і соціальні виплати запоріжці перерахували 936 мільйонів гривень, це на 94 мільйони гривень більше, ніж у травні минулого року.

Нагадаємо, 20 червня – останній день сплати єдиного внеску, нарахованого за травень роботодавцями за найманих працівників. Для гірничих підприємств термін сплати єдиного внеску за травень припадає на 28 червня.

Платниками єдиного внеску є роботодавці, фізичні особи-підприємці, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, члени фермерського господарства, якщо вони не належать до осіб, які підлягають страхуванню на інших підставах, а також особи, які беруть добровільну участь у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування.

Більше інформації читайте у рубриці "Онлайн-навчання" на вебпорталі податкової служби: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/ediniy-vnesok-na-zagalnoobovyazkove-derjavne-sotsialne-strahuvannya--/.