Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ГУ ДПС у Запорізькій області від 05.02.2024 № 67 "Про продовження строку повноважень Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Запорізькій області"

опубліковано 05 лютого 2024 о 14:22

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

Від 05 лютого 2024 р. Запоріжжя № 67

 

Про продовження строку повноважень Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Запорізькій області 

 

З метою забезпечення системного діалогу Головного управління ДПС у Запорізькій області з громадськістю, відповідно до пункту 8 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів АР Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року №996 „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” зі змінами, пункту 12 постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №563 „Про затвердження Типового положення про територіальні органи міністерства та іншого центрального органу виконавчої влади” зі змінами, та враховуючи рішення Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Запорізькій області (Лист від 31.01.2024, б/н)

НАКАЗУЮ:

1. Продовжити строк повноважень Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Запорізькій області на період дії воєнного стану та протягом шести місяців з дня його припинення чи скасування у складі, затвердженому наказом Головного управління ДПС у Запорізькій області від 10.02.2022 року №62.

2. Відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Запорізькій області (Савченко Людмила) забезпечити оприлюднення цього наказу на субсайті Головного управління ДПС у Запорізькій області вебпорталу Державної податкової служби України. 

3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 В. о. начальника                                                                                                                      Іван САРАНЦЕВ 

 

Персональний склад Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Запорізькій області