Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Головного управління ДПС у Запорізькій області від 22.11.2019 року № 846 "Про створення Ініціативної групи "

опубліковано 26 листопада 2019 о 09:40

 ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ

НАКАЗ


                 Від 22 листопада 2019 р.                  м.Запоріжжя                                     № 846



Про створення Ініціативної групи


З метою забезпечення системного діалогу Головного управління ДПС у Запорізькій області з громадськістю, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року №996 „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”,


НАКАЗУЮ:


1. Створити Ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Запорізькій області (далі – Ініціативна група) та залучити до роботи в ній фахівців з представників Головного управління згідно додатку 1.

2. Затвердити Положення про Ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Запорізькій області, що додається. (Додаток 2).

3. Начальнику відділу комунікацій Савченко Людмилі забезпечити загальну координацію та інформаційну підтримку діяльності Ініціативної групи.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
 

  В.о. начальника                                                                                                                Руслан РАЧИНСЬКИЙ