Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

, опубліковано 13 грудня 2021 о 13:28

З метою налагодження ефективної взаємодії з громадськістю та відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (далі – Постанова № 996) зі змінами при Головному управлінні Державної податкової служби у Запорізькій області утворюється Громадська рада.

«07» лютого 2022 року о 16:00 у приміщенні пресцентру Головного управління Державної податкової служби у Запорізькій області за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 166, відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні Державної податкової служби у Запорізькій області.

На сьогодні Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Головного управління Державної податкової служби у Запорізькій області від «07» грудня 2021 р. № 877, здійснює організаційні та методичні заходи з підготовки установчих зборів та формує список учасників.

З метою участі в установчих зборах представникам інститутів громадянського суспільства необхідно підготувати та надати на адресу Ініціативної групи оформлену належним чином заяву та інші необхідні документи, визначені Постановою № 996 зі змінами, а саме:

1. Рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради.

2. Біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації.

3. Копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку.

4. Інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних.

5. Інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, за період діяльності).

6. Відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.
Орієнтовні зразки документів

 Документи, виключно на паперових носіях, необхідно надсилати засобами поштового зв’язку або надавати нарочним  до 06 січня 2021 року до 18 години 00 хвилин за адресою: місто Запоріжжя, проспект Соборний, 166.

Електронною поштою документи не приймаються!

Відповідальний за організацію прийому документів:

Проніна С.М. – голова Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні Державної податкової служби у Запорізькій області (тел. (067)9959699).

Для отримання довідкової інформації звертайтеся за телефоном: (061)213-50-21. 

* Звертаємо увагу, що прийом документів завершується за тридцять календарних днів до дати проведення установчих зборів (Постанова № 996 зі змінами).

 

Ініціативна група з підготовки установчих зборів 
для формування Громадської ради при Головному управлінні
Державної податкової служби у Запорізькій області