Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як подати декларацію – дистанційно або "на папері"?: консультують запорізькі податківці

, опубліковано 04 квітня 2024 о 09:21

Останнім часом більшість відвідувачів Вознесенівського підрозділу податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області приходять для отримання консультацій з питань декларування доходів за минулий рік.

"Хто повинен декларувати доходи?", "В які терміни?", "Як подати податкову декларацію про майновий стан і доходи в Електронному кабінеті?", "Як заповнити "паперову" декларацію?" – детальні відповіді на ці та інші запитання надають податківці, які обслуговують платників Вознесенівського, Дніпровського, Заводського та Хортицького районів Запоріжжя.

У приміщенні податкової інспекції організовано консультаційний пункт з тематичними роз'яснювальними матеріалами. Спеціалісти відділу приймають платників за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 14.

Крім того, запоріжці можуть дізнатися про особливості кампанії "Декларування-2024" і в телефонному режимі. Номери "гарячих ліній" розміщені за посиланням: https://zp.tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2024/informatsiyni-povidomlennya/767620.html.

Докладна інформація про декларування доходів громадян:
https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2024
https://zp.tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2024/