Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування доходів і мінімальне податкове зобов'язання: зустріч податківців з представниками Біленьківської та Мар'ївської громад

, опубліковано 15 квітня 2024 о 10:00

Податківці Запорізького району провели виїзні зустрічі із очільниками та мешканцями Біленьківської і Мар'ївської громад.

Серед ключових тем – щорічна кампанія декларування доходів та сплата мінімального податкового зобов'язання за 2023 рік. 

Начальниця Запорізького відділу податків і зборів з фізичних осіб Антоніна Оніщенко та заступниця начальника відділу Наталія Смірнова розповіли представникам громад про особливості подання декларацій, надали практичну допомогу під час їх заповнення, а також зорієнтували щодо визначення і сплати сум податкового зобов'язання.

Податківці наголосили, що декларування доходів та сплата податків – це обов'язок кожного громадянина, виконання якого забезпечує надходження до бюджетів територіальних громад. В свою чергу, фахівці служби готові надати усі необхідні консультації і сервісні послуги, аби процес декларування був зручним і необтяжливим. До того ж, наразі, для всіх доступні онлайн-сервіси, завдяки яким подати декларацію, замовити довідку про доходи або отримати інші послуги можна за лічені хвилини.

Докладна інформація про "Декларування-2024" розміщена на вебпорталі ДПС і субсайті податкової служби області:
https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2024
https://zp.tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2024/