Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові сервіси та наповнення місцевих бюджетів: зустріч вільнянських податківців з представниками Тернуватської громади

, опубліковано 02 травня 2024 о 11:00

Особливості нарахування і сплати податків до місцевих бюджетів, визначення мінімального податкового зобов'язання, подання декларацій і сучасні електронні сервіси податкової служби – головні питання, які розглядалися під час зустрічі представників Вільнянського відділу податків і зборів з фізичних осіб та Тернуватської територіальної громади.

Переважна більшість мешканців громади зайнята в аграрному секторі, тому здебільшого вони звертаються до податківців стосовно роз'яснень порядку декларування доходів, отриманих від продажу сільськогосподарської продукції та надання послуг з обробітку земель.

А оскільки населені пункти громади перебувають в безпосередній близькості до лінії фронту, актуальними є питання застосування податкових пільг. Податківці пояснюють алгоритм нарахування податкових зобов'язань, враховуючи преференції для прифронтових територій.

Також спеціалісти відділу допомагають платникам опановувати електронні сервіси податкової служби в Електронному кабінеті та отримувати онлайн-послуги за допомогою мобільного додатку "Моя податкова".