Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: розгляд актуальних кейсів запорізького бізнесу

, опубліковано 07 червня 2024 о 12:21

У Запоріжжі у рамках комунікаційної платформи керівник податкової служби області Іван Саранцев зустрівся із представниками громадської організації "Бізнес-союз "Порада" та запорізької компанії, що здійснює продаж устаткування.

Предметом обговорення стало проблемне питання, пов'язане із встановленням відповідності підприємства критеріям ризиковості. Під час розгляду кейсу в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев та начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Михайло Кроль надали роз'яснення та алгоритм дій, який сприятиме виключенню платника з переліку ризикових.

Крім того, учасники зустрічі обговорили питання розвитку запорізького бізнесу. Зокрема, очільниця "Бізнес-союз "Порада" Олена Єрьоменко розповіла про роботу нового проєкту "Підтримую СВОЄ Запорізьке", присвяченого популяризації та просуванню товарів і послуг компаній і підприємців регіону.

Нагадаємо, комунікаційна податкова платформа – це майданчик для спілкування з представниками асоціацій, громадських та професійних об'єднань, які захищають інтереси платників податків, членів консультативно-дорадчих та інших органів, які представляють позицію громад. Контакти комунікаційних платформ у розрізі регіонів – за посиланням: https://tax.gov.ua/others/kontakti/komunikatsiyni-podatkovi-platformi.