Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Реалізація податкової політики: Регіональний вимір

, опубліковано 01 липня 2024 о 16:18

Днями до колективу податкової служби Запорізької області завітав виконуючий обов'язки заступника Голови Державної податкової служби України Євген Сокур.

Під час спілкування із керівним складом територіального управління в.о. заступника Голови ДПС наголосив на пріоритетах у реалізації податкової політки на регіональному рівні, з урахуванням специфіки Запорізької області, та визначив ключові напрями, на яких мають зосередити увагу податківці. Зокрема, він акцентував на якісному адмініструванні податків і зборів, детінізації економіки та підтримці системної комунікації з платниками.

Також Євген Сокур подякував фахівцям за роботу у надскладних умовах у безпосередній близькості від лінії фронту та зауважив про необхідність забезпечення якісної підтримки усіх платників податків регіону.

Наприкінці зустрічі працівники Головного управління ДПС області були відзначені Подяками Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, а також Подяками Державної податкової служби України.

Фотоматеріали по темі