Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За останній місяць минулого року роботодавці Олександрівського, Шевченківського та Комунарського районів сплатили 209,6 мільйона гривень ПДФО та ЄСВ

опубліковано 16 січня 2020 о 12:24

У грудні 2019 року роботодавці та підприємці Олександрівського, Шевченківського та Комунарського районів м. Запоріжжя сплатили 36 мільйонів 770 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб. Це на 6 мільйонів або на 19,4 відсотка більше, ніж у грудні 2018 року.

Також платники направили до скарбниці 12,8 мільйона гривень військового збору, чим перевищили минулорічні відрахування майже на 2,1 мільйона або на 20 відсотків.

Крім того, у грудні до пенсійного і соціальних фондів спрямовано 172,8 мільйона гривень єдиного соціального внеску, що на 31,8 мільйона або на 22,6 відсотка більше, ніж було сплачено у грудні попереднього року.

Як наголосив начальник Олександрівського управління у м. Запоріжжі ГУ ДПС у Запорізькій області Дмитро Ратієв, ЄСВ підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. Розстрочення, відстрочення та списання заборгованості зі сплати ЄСВ не передбачено, а строк давності щодо нарахування, застосування та стягнення сум недоїмки, штрафів та нарахованої пені з єдиного внеску не застосовується.

 

Олександрівське управління у м. Запоріжжі ГУ ДПС у Запорізькій області