Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

7,9 тисячі сервісних послуг для оріхівських та гуляйпільських платників податків

опубліковано 17 січня 2020 о 13:15

За 2019 рік спеціалісти Центру обслуговування платників Оріхівського управління податкової служби області надали 7904 адміністративних послуг.

Зокрема, мешканцям Оріхівського та Гуляйпільського районів видано 3625 реєстраційних номерів облікової картки платника податків та внесені відповідні дані до паспортів, 2537 довідок про суми і джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Також поставлено на податковий облік 239 платників єдиного податку, 297 підприємців отримали витяги з реєстру платників єдиного податку. Крім того, за рік зареєстровано 230 книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку, 589 книг обліку розрахункових операцій, 128 розрахункових книжок, видано 259 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету.

Для зручності платників податків у приміщенні податкової розміщені інформаційні та тематичні стенди з питань застосування норм податкового законодавства, зразки заповнення заяв, податкової звітності та перелік надання адміністративних послуг.

 

Оріхівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області