Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканці чотирьох районів Запоріжжя вже задекларували більше 174 мільйонів гривень

опубліковано 23 березня 2020 о 09:18


За два місяці 998 мешканців Вознесенівського, Хортицького, Дніпровського та Заводського районів міста подали декларації про доходи, отримані у 2019 році. Як повідомила начальниця Вознесенівського управління у м. Запоріжжі Олена Михайличенко, сума задекларованих доходів склала 174,3 мільйона, до сплати нараховано понад 5 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб та 800 тисяч гривень військового збору.

Найбільші суми задекларовані від отримання спадщини (30,3 мільйона) та інвестиційних прибутків (10 мільйонів).

Десятеро мешканців подали декларації на загальну суму доходів 24,5 мільйона, з якої до бюджетів надійде 1,1 мілйьона гривень ПДФО та 900 тисяч гривень військового збору. "Мільйонери" Вознесенівського, Дніпровського та Хортицького районів у 2019 році отримали дохід у вигляді інвестиційного прибутку, надання майна в оренду тощо.

Нагадаємо, обов'язок з подання річної декларації про майновий стан і доходи виникає у тих громадян, які протягом минулого року отримували доходи у вигляді вартості успадкованого чи отриманого у дарунок майна, доходи від операцій з продажу (обміну) об’єктів рухомого та/або нерухомого майна, від надання майна в лізинг, оренду (суборенду), житловий найм, інвестиційного прибутку, іноземних доходів тощо.

 

Вознесенівське управління у м. Запоріжжі ГУ ДПС у Запорізькій області