Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мелітопольські та веселівські платники спрямували до держбюджету більше 95 мільйонів

опубліковано 30 березня 2020 о 12:00

За два місяці поточного року мелітопольські та веселівські платники податків спрямували до державного бюджету 95 мільйонів 66 тисяч гривень. Як повідомила заступниця начальника управління-начальниця відділу податків і зборів з юридичних осіб Мелітопольського управління ГУ ДПС у Запорізькій області Ірина Нурлаєва, представники бізнесу забезпечили на 3,6 мільйона або на 4,8 відсотка більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Так, підприємці і компанії м. Мелітополь поповнили держбюджет на 64 мільйони 271 тисячу, платники Мелітопольського району – на 18,8 мільйона, Веселівського району – майже на 12 мільйонів.

Найбільші суми надійшли від сплати податку на додану вартість – 42,4 мільйона, від оподаткування доходів фізичних осіб бюджет отримав 31,8 мільйона.

Понад 8,5 мільйона до державної казни спрямовано у вигляді військового збору, що на 730 тисяч або на 11 відсотків більше, ніж за перші два місяці 2019 року.

Податку на прибуток до державного бюджету надійшло 7,3 мільйона, це на 191 тисячу або на 8,3 відсотка випередило дані аналогічного періоду минулого року.

Крім того, підприємства сплатили 580,5 тисячі гривень екологічного податку, 543,8 тисячі гривень рентної плати за використання природних ресурсів тощо.

 

Мелітопольське управління ГУ ДПС у Запорізькій області