Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бердянський та Приморський туристичний бізнес має працювати чесно та прозоро

, опубліковано 25 червня 2020 о 11:43

У Бердянську відбулася виїзна нарада з питань підготовки та проведення туристично-курортного сезону. Голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін перевірив стан ремонту доріг, ознайомився з ходом робіт на об'єктах міських комунікацій та зустрівся з керівниками обласних та місцевих правоохоронних органів, контролюючих служб, керівниками баз відпочинку.

Звертаючись до присутніх на зустрічі, очільник області висловив побажання забезпечити ефективну взаємодію для успішного старту курортного сезону, попри обмеження пов'язані з карантинними заходами.

Представляючи позицію податкової служби, начальниця Бердянського управління ГУ ДПС у Запорізькій області Оксана Федорова наголосила, що всі учасники туристичної галузі мають працювати виключно у правовому полі, прозоро та чесно вести свою господарську діяльність та у повному обсязі сплачувати податки. Це не тільки вимога законодавства, але й запорука чесної конкуренції. 
У такому випадку місцевий бюджет буде мати достатньо ресурсів для подальшого розвитку території та використання високого курортного потенціалу узбережжя Азовського моря Запорізького регіону.

Наразі увага контролюючих органів зосереджена на питаннях легалізації праці, обігу готівки та реалізації підакцизної продукції.

Фотоматеріали офіційного сайту Запорізької облдержадміністрації