Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наповнення бюджетів – на порядку денному зустрічі запорізьких податківців і представників бізнесу

опубліковано 03 липня 2020 о 09:32

У Вознесенівському управлінні податкової служби області проведено чергову зустріч з бізнесом, під час якої обговорено питання наповнення державного та місцевого бюджетів, повного декларування податкових зобов'язань та своєчасної сплати податків.

Як повідомив в. о. начальника Вознесенівського управління у м. Запоріжжі ГУ ДПС у Запорізькій області Василь Рахуба, у січні-червні 2020 року від суб'єктів господарювання і мешканців Вознесенівського, Дніпровського, Заводського та Хортицького районів до бюджетів усіх рівнів надійшло 2 мільярди 236,9 мільйона гривень, це складає майже 29 відсотків від загальних надходжень по області. Із загальної суми надходжень 1 мільярд 190,6 мільйона спрямовано до державного бюджету. Так, за півроку скарбниця отримала від платників 652,5 мільйона гривень податку на додану вартість. Керівник управління підкреслив, що 57,5 відсотка доходів держскарбниці в червні склала сплата податку на додану вартість та 37,3 відсотка – податку на доходи фізичних осіб та військовий збір.

Василь Рахуба зазначив, що завдяки новим методам у роботі, спільній взаємодії та постійному діалогу з платниками, проведенню з ними роз'яснювальної роботи, ранній діагностиці податкових ризиків виявлено додаткові резерви, і, як результат, спостерігається позитивна динаміка наповнення бюджетів.

Вознесенівське управління у м. Запоріжжі ГУ ДПС у Запорізькій області