Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пологівські податківці зареєстрували 68 РРО

опубліковано 06 липня 2020 о 13:40

Упродовж січня-червня поточного року фахівці Пологівського управління ГУ ДПС у Запорізькій області зареєстрували суб’єктам господарювання 68 реєстраторів розрахункових операцій, 153 книги обліку розрахункових операцій та 69 розрахункових книжок.

Пологівське управління нагадує, що Закони України від 20 вересня 2019 року №128-ІХ "Про внесення змін до Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" та інших законів України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі та послуг" та №129-ІХ "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг" відкрили можливість використовувати замість традиційних РРО спеціальні програми, призначені для реєстрації розрахункових операцій – програмні РРО.

Так, починаючи з 1 серпня 2020 року усі користувачі РРО за бажанням можуть отримати безкоштовне програмне рішення від ДПС або придбати будь-який інший програмний РРО.

З новаціями щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій всі бажаючі мають можливість ознайомитись на офіційному сайті Державної податкової служби України за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/novitni-rro.

Довідки щодо реєстраційної процедури РРО платники податків можуть отримати у Центрі обслуговування платників Пологівської ДПІ Пологівського управління ГУ ДПС у Запорізькій області (адреса: м. Пологи, вул. І.Чеберка, 9, телефони: (06165) 2-29-49, (06165) 2-37-80).

 

Пологівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області