Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Пологівського Центру обслуговування платників надали майже чотири тисячі адмінпослуг

опубліковано 21 липня 2020 о 15:44

Упродовж січня-червня 2020 року співробітники Центру обслуговування платників Пологівського управління податкової служби області надали суб'єктам господарювання і громадянам 3959 адміністративних послуг.

Як повідомила начальниця Пологівського управління ГУ ДПС у Запорізькій області Світлана Бруй, фахівці ЦОПу видали 1076 реєстраційних номерів облікової картки платника податків та внесли до паспорта громадянина України відповідні дані, надали 2091 довідку про суми і джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Також за цей час 124 суб’єкти підприємницької діяльності виявили бажання стати платниками єдиного податку, 83 отримали витяги з реєстру платників єдиного податку, 155 "єдинників" зареєстрували книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат.

Крім того, за шість місяців зареєстровано 68 РРО, 153 книги обліку розрахункових операцій та реєстрації розрахункових книжок. Довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету видані 85 платникам.

Нагадаємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників, можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Запорізькій області за посиланням: http://zp.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

Інформацію з питань режиму роботи ЦОП Пологівського управління та надання адміністративних послуг можна отримати за телефонами: (06164) 2 -37-80, (06165) 2-29-49.

Звертаємо увагу платників податків, що на період дії карантину при відвідуванні Центру обслуговування платників Пологівського управління необхідно дотримуватись правил, рекомендованих МОЗ та надавати перевагу в отриманні послуг в онлайн-режимі.

Крім того, відповідно до змін, внесених Кабінетом Міністрів України, оновлено графік роботи ЦОПів. Адміністративні послуги надаються щоденно, з понеділка по п’ятницю, з 10 год. 00 хв., обідня перерва – з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., закінчення робочого дня – о 17 год. 00 хв., у п’ятницю – о 15 год. 45 хв.

 

Пологівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області