Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представникам запорізького бізнесу роз’яснюють алгоритм дій у разі блокування податкових накладних

опубліковано 23 липня 2020 о 14:27

Днями начальник Олександрівського управління у м. Запоріжжі ГУ ДПС у Запорізькій області Дмитро Ратієв провів робочі наради з представниками бізнесу.

Під час зустрічей податківці роз'яснювали порядок реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі та алгоритм дій платників у разі блокування ПН/РК. Представники служби надали методологічну допомогу щодо підготовки пакету документів для розгляду на Комісії з питань зупинення реєстрації ПН/РК відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 12.12.2019 №520.

Крім того, Дмитро Ратієв відзначив внесок сумлінних платників податків до бюджетів усіх рівнів. Так, у січні-червні від суб'єктів господарювання і мешканців Олександрівського, Шевченківського та Комунарського районів м. Запоріжжя до скарбниць надійшло 1 мільярд 543,6 мільйона гривень.

Керівник управління підкреслив, що 715,3 мільйона сплачено до державного бюджету, у тому числі, 334,6 мільйона гривень податку на додану вартість.

Як зазначив Дмитро Ратієв, спільна взаємодія податкової та бізнесу, а також нові методи у роботі позитивно позначаються на наповненні бюджетів.

 

Олександрівське управління у м. Запоріжжі ГУ ДПС у Запорізькій області