Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканці Якимівського і Приазовського районів задекларували понад 84 мільйони гривень

, опубліковано 29 липня 2020 о 13:20

Упродовж кампанії "Декларування 2020" мешканці Якимівського і Приазовського районів подали 7128 декларацій про доходи за минулий рік, що на 112 більше, ніж торік. Як повідомила начальниця Якимівського управління ГУ ДПС у Запорізькій області Ірина Михайлова, громадяни задекларували 84 мільйони 225 тисяч гривень, що перевищило показник попереднього року на 22 мільйони.

За результатами декларування до бюджетів надійде 10 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб та 1 мільйон гривень військового збору.

Серед найактивніших декларантів – громадяни, які отримували прибутки від продажу власної сільськогосподарської продукції, вони подали 6747 декларацій на загальну суму 53 мільйони. Від спадкоємців надійшло 89 декларацій, від продавців нерухомості – 51, від тих, хто отримував прибутки від здавання нерухомості – 54, від продажу рухомого майна до податкової служби направлено 32 звіти.

Крім того, один мешканець відзвітував про доходи у розмірі понад 1 мільйон гривень. Із задекларованої суми до бюджету буде сплачено 410 тисяч гривень податків.

Нагадаємо, податкові зобов'язання, визначені у деклараціях, необхідно сплатити до 1 жовтня 2020 року.

 

Якимівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області