Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

"Врожай 2020": вільнянські податківці проводять роз'яснювальні заходи серед аграріїв

опубліковано 29 липня 2020 о 14:55

Одним із напрямів заходів з детінізації агросектора є профілактична робота серед сільськогосподарських виробників. У рамках операції "Врожай 2020" фахівці Вільнянського управління податкової служби області проводять роз'яснювальні зустрічі з місцевими аграріями, під час яких доводять норми законодавства.

Податківці звертають увагу, що заходи "Врожай" організовані з метою упередження схем ухилення від оподаткування, виявлення й реєстрації неоформлених найманих працівників та легалізації зарплат, забезпечення повноти нарахування та сплати податків власниками земельних ділянок.

Співробітники служби нагадують сільгоспвиробникам, що найманий працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу та подання повідомлення до територіальних органів Державної податкової служби. Цей документ направляється до початку роботи працівника за формою згідно з додатком до постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 р. №413.

 

Вільнянське управління ГУ ДПС у Запорізькій області