Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мелітопольським і веселівським платникам податків надано більше 8 тисяч адмінпослуг

опубліковано 31 серпня 2020 о 12:41

З початку року 8173 платники податків звернулися до Мелітопольського управління податкової служби області за отриманням адміністративних послуг. Податківці надали їм 8156 адміністративних послуг. Про це повідомив начальник Мелітопольського управління ГУ ДПС у Запорізькій області Валерій Літинський.

Переважну частину сервісів представники бізнесу та громадяни отримали у Центрах обслуговування платників, 1130 адмінпослуг надано в електронній формі.

Зокрема, упродовж січня-липня відвідувачі звертались з метою отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків і внесення відповідних даних до паспорта (3051 звернення), витягу з реєстру платників єдиного податку (1171), для реєстрації платника єдиного податку (933), книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат (708 звернень), реєстраторів розрахункових операцій та книги обліку розрахункових операцій (345 та 639 відповідно), а також за довідками про суми і джерела виплачених доходів та утриманих податків (552) тощо.

Нагадаємо, з видами сервісів, інформацією про порядок надання адміністративних послуг, режимом доступу до приміщень, в яких здійснюється прийом суб’єктів звернень, можна ознайомитися на сайті Головного управління ДПС у Запорізькій області за посиланням 

https://zp.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/

Мелітопольське управління ГУ ДПС у Запорізькій області