Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Пологівському районі обговорили шляхи погашення боргів з єдиного внеску

, опубліковано 12 серпня 2020 о 13:19

Днями за участю керівництва Пологівської райдержадміністрації, Пологівського ОПФУ в Запорізькій області, Пологівського управління ГУ ДПС у Запорізькій області та районного відділу державної виконавчої служби ГТУЮ у Запорізькій області відбулася робоча нарада з питань погашення заборгованості з єдиного внеску.

Як повідомила начальниця Пологівського управління ГУ ДПС у Запорізькій області Світлана Бруй, станом на 1 серпня 2020 року борги зі сплати внеску у Пологівському, Більмацькому та Розівському районах становлять 2,6 мільйона гривень, зокрема, 1,4 мільйона – недоїмка пологівських платників. Найбільші суми заборгованості накопичили фізичні особи-підприємці – понад 1,3 мільйона.

У липні роботодавці погасили 155,8 тисячі гривень, з початку серпня – 15,3 тисячі.

За результатами спільного обговорення учасники поставили низку завдань відповідним службам, спрямованих на збільшення відсотка охоплення наявного боргу заходами примусового стягнення та наголосили, що своєчасна сплата суб'єктами господарювання єдиного внеску — це одне із ключових питань у соціальному забезпеченні населення.

Пологівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області