Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Правом на податкову знижку скористалось 156 мешканців Запорізького району

опубліковано 24 листопада 2020 о 14:26

З початку року мешканці Запорізького району подали 156 декларацій на податкову знижку на загальну суму 326 тисяч гривень.

Із загальної кількості 139 осіб направили документи на повернення частини коштів, витрачених на навчання. Після перерахунків вони отримали 307 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

Для громадян, які не скористались своїм правом на податкову знижку, ще є час. Для цього їм необхідно заповнити та до 31 грудня 2020 року подати до податкової служби декларацію про майновий стан та доходи.

Нагадаємо, що податкова знижка надається, якщо у фізичної особи були витрати на навчання в вищих та професійно-технічних закладах, на оплату допоміжних репродуктивних технологій, а також пов’язані зі сплатою відсотків за іпотечним кредитом, внесків на благодійність, страхових платежів (внесків, премій) за договорами довгострокового страхування життя тощо. При цьому громадянин повинен мати офіційне працевлаштування та заробітну плату, з якої утримувався податок на доходи фізичних осіб.

 

Запорізька ДПІ ГУ ДПС у Запорізькій області