Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рівень зарплат підвищено на 150 бердянських підприємствах

опубліковано 05 січня 2021 о 09:23

Для погашення зарплатних боргів, підвищення рівня виплат найманим працівникам і збільшення надходжень до бюджетів у Бердянському міськвиконкомі, Бердянській та Приморській райдержадміністраціях проводяться засідання комісій за участю працівників податкової служби.

Як повідомила начальниця Бердянського відділу податків і зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Запорізькій області Оксана Федорова, упродовж 2020 року проведено 21 засідання, заслухано керівників 65 підприємств. У результаті підвищено рівень виплати заробітної плати на 64 підприємствах, до бюджетів додатково надійшло 74 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб і військового збору та 83 тисячі гривень єдиного внеску.

Також за підсумками індивідуальної роботи фахівців податкової із керівниками підприємств збільшено виплати трудових доходів на 86 підприємствах, до скарбниць надійшло 91,5 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб, 7,6 тисячі гривень військового збору та 111,7 тисячі гривень єдиного внеску.

 

Бердянський відділ камеральних перевірок
Головного управління ДПС у Запорізькій області