Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

"Декларування 2021": вільнянські податківці проводять зустрічі з представниками ОТГ

опубліковано 10 лютого 2021 о 15:45

Днями представники податкової служби області провели зустріч із керівництвом Михайлівської об'єднаної територіальної громади.

Начальник Вільнянського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Михайло Кроль докладно розповів про кампанію декларування доходів громадян, отриманих у 2020 році.

Начальник Вільнянського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Сергій Міхадюк доповів про стан надходжень податків та зборів до місцевих бюджетів, зокрема, земельного податку та податку на нерухоме майно. Особливу увагу він звернув на повноту обліку суб’єктів та об’єктів оподаткування, своєчасність прийняття рішень про встановлення місцевих податків та зборів, обґрунтованість ставок плати за землю та пільг.

Завідувачка Вільнянського сектору по роботі з податковим боргом Світлана Анастасьєва наголосила на своєчасності сплати податків та зборів для недопущення застосування заходів стягнення податкового боргу.

Фахівці служби також проінформували про зміни до податкового законодавства, зокрема, стосовно новацій у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій.

 

Вільнянський сектор організації роботи
організаційно-розпорядчого управління
Головного управління ДПС у Запорізькій області