Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканці Олександрівського, Шевченківського та Комунарського районів Запоріжжя задекларували майже 36 мільйонів гривень

опубліковано 16 лютого 2021 о 16:15

З початку кампанії декларування 186 мешканців Олександрівського, Шевченківського та Комунарського районів Запоріжжя подали декларації про доходи за 2020 рік. Як повідомив начальник Олександрівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Запорізькій області Володимир Бабич, запоріжці задекларували 35 мільйонів 834 тисячі гривень, з яких до бюджету буде сплачено майже 2 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб та 358 тисяч гривень військового збору.

За цей же час правом на податкову знижку скористалися 46 осіб, сума до повернення склала понад 113 тисяч гривень.

Володимир Бабич підкреслив, що податківці проводять інформаційну та консультативну роботу, надають допомогу громадянам у складанні податкових декларацій про майновий стан і доходи за 2020 рік.

Податківці наголошують, що декларація подається за місцем своєї податкової адреси в один із таких способів (за вибором): особисто або уповноваженою на це особою, поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення або в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу.

Деклараційна кампанія триває до 30 квітня.

Олександрівський сектор організації роботи
Головного управління ДПС у Запорізькій області