Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інвестиції – як інструмент реалізації проектів розвитку регіону. В Мелітополі пройшов форум регіонального розвитку

опубліковано 26 лютого 2021 о 13:27

У Мелітополі відбувся Азовський форум регіонального розвитку, організований за ініціативи народного депутата України Сергія Мінька.

Захід відбувся за участю представників Міністерств і відомств, Запорізької обласної державної адміністрації, депутатського корпусу, голів новостворених об’єднаних територіальних громад Мелітопольщини, вчених міжнародних експертів. Позицію податкової служби області представляв начальник Мелітопольського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Валерій Літинський.

Учасники форуму обговорили соціально-економічні та екологічні проблеми Приазов’я, розглянули шляхи наповнення бюджетів усіх рівнів, можливості залучення до регіону нових інвестицій та потенційних інвесторів для реалізації проектів розвитку ОТГ.

Наприкінці зустрічі було підписано ряд меморандумів, які передбачають співробітництво в розробці стратегічних пріоритетів розвитку громад Мелітопольського району на період до 2023 року, співробітництво з питань підготовки та реалізації інвестиційних проектів, охорони навколишнього середовища Азовського регіону.

 

Мелітопольський відділ камеральних перевірок
Головного управління ДПС у Запорізькій області