Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вивчено податковий потенціал Біленківської об'єднаної громади

опубліковано 02 березня 2021 о 13:47

Днями начальниця Запорізького відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Запорізькій області Інна Сімакова провела робочу зустріч з головою Біленьківської об'єднаної територіальної громади Світланою Зачепило.

Як підкреслила Інна Сімакова, мета таких заходів – налагодити тісну співпрацю між податковою службою району та об’єднаними територіальними громадами, а також роз'яснити актуальні питання податкового законодавства, визначити коло проблемних питань та шляхи їх вирішення.

Сторони розглянули преференції для платників під час пандемічних обмежень, запровадження реєстраторів розрахункових операцій для суб’єктів господарювання спрощеної системи оподаткування, подання громадянами декларацій про доходи за минулий рік та особливості застосування електронних сервісів податкової служби, механізм списання та відстрочення податкового боргу для платників податків.

Також під час заходу з головою громади обговорено проблемні питання щодо надходжень, які формують основні доходи ОТГ, зокрема, сплати земельного податку, податку на нерухоме майно, податку на доходи фізичних осіб.

 

Запорізький сектор організації роботи
Головного управління ДПС у Запорізькій