Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Бердянську стартував грантовий проєкт для бізнесу за підтримки Європейського Союзу

опубліковано 10 червня 2021 о 10:58

Днями начальник Бердянського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Оксана Федорова взяла участь у брифінгу, присвяченому презентації грантового проєкту «Створення та впровадження системи інформаційно-консультаційного забезпечення бізнесу Бердянської міської територіальної громади». Його було відібрано до реалізації у рамках конкурсу грантів щодо системної підтримки малого та середнього підприємництва під час пандемії СOVID-19.

Спікерами заходу виступали керівник проєкту Армін Хофман (он-лайн), міський голова Бердянська Валерій Баранов, представники ГО «Агенція креативних ініціатив «Більше» Олександр Манжула та Алла Мельничук. Також до участі були запрошені фахівці податкової служби, Центру зайнятості, Торгово-промислової палати, Держпродспоживслужби, представники банків, профільних структурних підрозділів виконкому, громадського сектору та бізнесу.

Цей проєкт спрямовано на формування та забезпечення роботи системи інформаційно-консультативної підтримки малих та середніх підприємств у Бердянській громаді. Його реалізація відбуватиметься протягом червня-листопада 2021 року. Заплановано проведення 12 навчальних заходів та щотижневих онлайн-консультацій.

Представники малого та середнього підприємництва отримають можливість поліпшити свої підприємницькі навички та здатність адаптуватися до умов карантину завдяки тренінгам та щотижневим онлайн-консультаціям, налагодити партнерство, долучитися до ресурсів інформаційно-консультативної підтримки.

 

 

Під час медіабрифінгу було підписано Меморандум про співробітництво щодо реалізації проекту між виконавчим комітетом Бердянської міської ради та ГО «Агенція креативних ініціатив «Більше».