Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Центрів обслуговування платників Вільнянщини та Новомиколаївщини надали понад 2 тисячі адміністративних послуг

, опубліковано 08 червня 2021 о 08:49

Спеціалісти Центрів обслуговування платників Вільнянської та Новомиколаївської ДПІ за січень-травень поточного року надали 2363 адміністративні послуги.

Аналізуючи кількісні показники та їх зміст, начальник Новомиколаївської ДПІ Ганна Головченко зазначила, що майже 52% займають послуги з видачі реєстраційних номерів облікової картки платника податків та внесення відповідних даних до паспорта громадянина України.

На другому місці за популярністю – видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 773 довідки, на третьому – видача витягів з реєстру платників єдиного податку, а саме 117 витягів.

Крім того, зареєстровано 109 книг обліку розрахункових операцій, 8 книг обліку доходів і витрат платників, які перебувають на загальній системі оподаткування, оформлено 9 розрахункових книжок, зареєстровано 61 касовий апарат, видано 30 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету. Також, за цей час фахівці ЦОПів здійснили реєстрацію 23 неприбуткових установ та організацій і перереєстрацію 21 неприбуткової установи та організації.