Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

"Круглий стіл" в Осипенківській громаді: податкові надходження – це ресурс розвитку території

, опубліковано 16 червня 2021 о 08:41

Днями в Осипенківській територіальній громаді пройшла зустріч у форматі "круглого столу". У заході взяли участь начальник Бердянського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Олександр Прошутінський, керівник Бердянської районної державної адміністрації Олексій Бакай, Осипенківський сільський голова Олег Агейкін та його заступники, керівники закладів освіти, культури та охорони здоров’я громади, старости, депутати сільської ради та громадські активісти.

У ході обговорення були розглянуті питання щодо відпрацювання всіх наявних резервів та забезпечення додаткових надходжень до місцевого бюджету громади. Крім того, учасники заходу обговорили етапи реалізації Національного проєкту Президента України «Велике будівництво» та готовність громади до літнього курортно-оздоровчого сезону.

За результатами зустрічі були визначені першочергові завдання для керівництва сільської ради, спрямовані на вирішення проблемних питань, та пріоритети для райдержадміністрації у взаємодії з місцевою громадою.

 Фотоматеріали по темі