Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Центрі обслуговування платників в Енергодарі надали понад 4 тисячі податкових послуг

, опубліковано 14 жовтня 2021 о 14:55

Протягом січня-вересня платники м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровської, Великобілозерської, Водянської та Благовіщенської територіальних громад отримали 4131 адміністративну послугу.

Зокрема, начальник Енергодарської інспекції Людмила Сорока зазначила, що майже 63% з усього масиву займають послуги з видачі реєстраційних номерів облікової картки платника податків та внесення відповідних даних до паспорта громадянина України, за цим з початку року зверталися 2630 разів.

На другому місці за популярністю – видача довідок з державного реєстру фізичних осіб про доходи – 1135. Разом з тим, зареєстровано 238 книг обліку розрахункових операцій, 103 реєстратори розрахункових операцій, зареєстровано платниками єдиного податку 521 ФОП.

Крім того, надано 544 витяги з реєстру платників єдиного податку, в т.ч. 391 в електронному вигляді, а також 26 витягів з реєстру платників ПДВ. Видано 139 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету. Також за цей час фахівці ЦОПів здійснили реєстрацію 36 неприбуткових установ та організацій.