Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Прямі контакти: на Оріхівщіні податківці роз’яснювали правила подачі електронної звітності та одноразового (спеціального) добровільного декларування на ринку

опубліковано 21 жовтня 2021 о 09:21

Фахівці Оріхівської податкової інспекції поспілкувалися з ФОПами 1 групи єдиного податку на місцевому продуктовому ринку м. Оріхів та поділилися інформаційними матеріалами, які можуть бути корисними підприємцям. У зв’язку з наближенням термінів подання річної звітності для уникнення черг та незручностей податківці рекомендували платникам скористатись сервісом «Електронний кабінет платника» для подання звітів.

Також вони проінформували про те, що з 1 вересня 2021 року стартувало одноразове (спеціальне) добровільне декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.

Начальник Оріхівської ДПІ Інга Богданова зазначила, що позитивним моментом зустрічей є надання відповідей на запитання платників та роз’яснення практичних аспектів застосування законодавства, що забезпечує оперативність обміну інформацією та додає позитиву від безпосереднього спілкування.

Оріхівська ДПІ