Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Центрі обслуговування платників Запорізької ДПІ надали 3217 адміністративних послуг

, опубліковано 03 грудня 2021 о 15:17

З початку року фахівці Центру обслуговування платників Запорізької податкової інспекції надали 3217 адміністративних послуг.

Найпопулярнішою послугою традиційно є видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків – задоволено 1466 звернень з цього питання.

Також надано 215 довідок з відомостями з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Тричі громадяни зверталися до ЦОПу для внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Разом з тим, податківці зареєстрували 243 платники єдиного податку, надали 380 витягів з реєстру платників єдиного податку, видали 1 довідку про сплату податкових зобов’язань  платником податку – резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов’язань. Крім того, платники отримали 215 довідок про доходи, 12 – про підтвердження статусу податкового резидента України, 160 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету. Зареєстровано 81 реєстратор розрахункових операцій та 441 книгу обліку розрахункових операцій.

Працівниками Запорізької ДПІ ГУ ДПС у Запорізькій області постійно надаються усні консультації, роз’яснення з питань податкового законодавства та інформаційні послуги щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді. Також податківці роз’яснюють платникам особливості проведення одноразового добровільного декларування.