Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Державний бюджет отримав від запорізьких платників понад 2,8 мільярда гривень

, опубліковано 06 червня 2023 о 09:03

У січні-травні запоріжці спрямували до державного бюджету 2 мільярди 831 мільйон гривень. Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, за попередній місяць платники перерахували до бюджету майже 670 мільйонів гривень.

Значні надходження за п'ять місяців забезпечила сплата податку на доходи фізичних осіб – понад 35 відсотків від загальної суми, податку на додану вартість – 33 відсотки, податку на прибуток підприємств – 11 відсотків та військового збору – 10 відсотків.

Нагадаємо, рахунки для сплати податків і зборів у розрізі регіонів розміщені на вебпорталі податкової служби: https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/.

Детальну інформацію щодо оподаткування можна переглянути у розділі "Онлайн-навчання", в якому у зручній та доступній формі оприлюднена податкова інформація, зокрема, окремі види податків, сервіси, форми декларацій, інструкції з їх заповнення, роз'яснення законодавства та багато іншого: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.