Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На соціальні видатки запоріжці направили понад два мільярди гривень

, опубліковано 02 квітня 2024 о 09:03

У першому кварталі від запорізьких платників податків до пенсійного і соціальних фондів надійшло 2 мільярди 415 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Як зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, упродовж березня на соціальні видатки запоріжці перерахували 839 мільйонів гривень.

Нагадаємо, 19 квітня – останній день сплати єдиного внеску, нарахованого за перший квартал фізичними особами-підприємцями, у тому числі тими, які обрали спрощену систему оподаткування, особами, які провадять незалежну професійну діяльність та членами фермерських господарств.

22 квітня – є граничним днем перерахування єдиного внеску, нарахованого за березень 2024 року роботодавцями за найманих працівників, для гірничих підприємств термін сплати єдиного внеску припадає на 29 квітня.

Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування по Запорізькій області розміщені на субсайті податкової служби регіону: https://zp.tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv.