Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ще три запорізьких підприємства будуть користуватися пільгами з оподаткування

, опубліковано 16 січня 2020 о 16:16

Регіональна комісія розглянула доцільність надання підприємствам, у штаті яких працюють особи з інвалідністю, дозволів на право користування пільгами з оподаткування.

У сьогоднішньому засіданні взяли участь директорка Департаменту соціального захисту населення Запорізької облдержадміністрації Світлана Абдурахманова, заступниця начальника управління податків і зборів юридичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області Ольга Богданова, представники інших державних органів та запорізьких підприємств.

Для отримання пільг до облдержадміністрації звернулися чотири підприємства м. Запоріжжя та області, які засновані громадськими організаціями людей з інвалідністю. Проаналізувавши надані документи та поточну діяльність, члени регіональної комісії винесли рішення стосовно трьох присутніх на заході суб'єктів господарювання та проголосували за рішення рекомендувати керівництву Запорізької ОДА надати дозвіл на користування пільгами з оподаткування. Зокрема, вони застосовуються щодо податку на додану вартість, податку на прибуток підприємств та майнових податків. Висновки по ще одному СГД будуть надані на наступному засіданні.

Фотоматеріали по темі