Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

При податковій службі Запорізької області створено Громадську раду

, опубліковано 22 січня 2020 о 10:49

21 січня відбулися установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні Державної податкової служби у Запорізькій області, участь у яких взяли в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, представники інститутів громадянського суспільства та податкової служби.

Відкриваючи засідання, Руслан Рачинський наголосив на важливості дорадчого органу при податковій службі регіону та запевнив у підтримці діалогу з Громадською радою.

– Наразі відбувається системна реформа податкової служби, запроваджується чимало змін у податковому законодавстві, тож для нас важливо, щоб Громадська рада була максимально фаховою та активною. Ми налаштовані на продуктивну співпрацю з громадськістю, – підкреслив Руслан Рачинський.

До складу Громадської ради увійшли представники 15 громадських організацій. У ході зборів учасники обрали керівництво, затвердили структуру та план роботи дорадчого органу. Очолила раду голова Запорізької обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників сфери бухгалтерського обліку та аудиту Світлана Проніна.

Під час обговорення члени Громадської ради визначили пріоритети подальшої діяльності. У найближчий перспективі має бути розроблене Положення та ухвалено календарний план роботи по кожному напряму.

Більш детальна інформація про склад та діяльність Громадської ради за посиланням: https://zp.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/gromadska-rada/ 

Фотоматеріали по темі